Våra lokaler

Bastionens lokaler på Norra Vallgatan 28 i Malmö kan användas för att repetera, spela föreställningar, arrangera workshops, konstnärlig utveckling med mera!

Scenkonsthuset Bastionen, Norra Vallgatan 28 Malmö

SCEN

Vi har en blackbox som är flexibel och som kan användas med eller utan publikplatser i gradäng. För tekniska detaljer och ritningar, se Scenrum.

Scenkonsthuset Bastionens scen

REPSAL

Ett mångsidigt, ljust rum för till exempel workshops och repetitioner. Ca 4 x 9 m. Observera att lokalen inte är tillgänglighetsanpassad och är belägen på andra våningen utan hiss.

Scenkonsthuset Bastionens foajé

STUDIO

Högst upp i huset hittar du vår studio. Den kan användas för möten, kollationering, workshops eller liknande. Observera att lokalen inte är tillgänglighetsanpassad och är belägen på tredje våningen utan hiss.

Scenkonsthuset Bastionens loge
Scenkonsthuset Bastionens kontor

KÖK

På andra våningen finns kök med tillgång till micro, diskmaskin, kyl och frys, kaffe- och tekokare.

För professionellt verksamma

För att ta del av resurserna på Bastionen krävs att ni som grupp eller du som konstnär är professionellt verksam. Det innebär bland annat att du har en professionell utbildning, har fått kulturstöd samt är aktivt verksam i Malmö stad eller Region Skåne.

Konferenser och event

I mån av tillgänglighet tar vi emot bokningsförfrågningar på kulturkonferenser och liknande. Arrangemanget kan då skräddarsys och vi hittar helhetslösningar som passar just ditt evenemang. Hör av dig till info@bastionen.se med din önskan så ser vi om möjlighet finns!

Scenkonsthuset Bastionens scen
Scenkonsthuset Bastionens scen
Scenkonsthuset Bastionens repsal

FOAJÉ

Vår mysiga foajé med kaféservering öppnar alltid minst 30 minuter före föreställning. Foajén används även i vår Backstage-verksamhet, exempelvis för måndagspub. Foajén kan hyras för workshops, readings eller liknande.

Scenkonsthuset Bastionens foajé
Scenkonsthuset Bastionens studio

LOGE

Det finns två loger, en med fyra sminkplatser och en med plats att byta om och soffor för vila. I anslutning till logerna finns toalett, dusch och tvättmaskin.

Scenkonsthuset Bastionens loge

KONTOR

I huset finns fem kontorsplatser. I nuläget sitter Bastionens personal här, men om du har behov av kontorsplats, kontakta gärna info@bastionen.se så tar vi ett samtal om plats och möjlighet finns!

Scenkonsthuset Bastionens kök