BASTIONEN BACKSTAGE

Nätverk för oss som jobbar med scenkonst

Gratis evenemang för alla som jobbar med scenkonst

Bastionen Backstage riktar sig till alla som jobbar med scenkonst. Våra evenemang är alltid gratis och det krävs inget medlemsskap för att delta. Sedan 2020 har vi erbjudit kompetensutveckling och nätverksträffar för över 400 scenkonstaktörer.


Nya samarbeten inom scenkonst

Vi arrangerar måndagspub, ansökningsstuga, scenkonstnärs-speeddating, nätverksträffar, producentrådgivning, workshops och mycket mer!  Syftet är att knyta nya kontakter och hitta nya samarbetspartners.


Intresserad? Håll utkik på våra sociala medier och hör gärna av dig till info@bastionen.se

Bastionen Backstage
Bastionen Backstage nätverk för scenkonstnärer i Malmö

AKTUELLT PÅ BACKSTAGE

Programmet uppdateras löpande!

Måndagspub - Open Call!

Är du intresserad av att visa en mindre föreställning eller work in progress i vår foajé? Det finns möjlighet att göra detta hos oss i samband med våra måndagspubar. Hör av dig till info@bastionen.se och berätta vad du vill visa, så bestämmer vi dag tillsammans.

Producentrådgivning

Det finns alltid möjlighet att boka en tid för producentrådgivning på Bastionen! Ni får en timmes stöd alldeles gratis. Hör av er till info@bastionen.se och berätta om era behov så bokar vi en tid.

Missa inte! Bastionenpodden

Lisa Mårtensson träffar scenkonstnärer baserade i Malmö och Skåne för att prata om deras konstnärliga processer och aktuella projekt.

OPEN SPACE 

Tisdagar 10-14 


Kom och häng med oss! Open Space tisdagar 10-14 på Bastionen. Sitt och jobba, snacka jobb och fundera på jobb!

Kaffet är varmt, mysfaktorn hög och sällskapet förträffligt!


PLAY READING

Tisdag 27/2 kl 18-21

Come join us for the first of a series of playreadings in English at Bastionen. We would love to meet fellow actors, directors, performers, audience and theatre-lovers one and all, in a creative and relaxed setting.