BASTIONENPODDEN

Bastionenpodden är en serie korta intervjuer med scenkonstnärer baserade i Malmö och Skåne om deras konstnärliga processer och aktuella projekt.
I varje avsnitt har vi en Fun Fact-ruta där gästen bland annat får svara på vad deras favoritprojekt varit och vad de anser är det mest intressanta inom scenkonsten just nu.

Produktion Bastionen

Intervju Lisa Mårtensson

Jingelkomposition Lotta Fahlén/Loljud

Lyssna på Bastionenpodden här!

Avsnitt 9 - Johanna Karlsson

Johanna är scenkonstnär och en av skaparna av Lonely Girl. Vill du veta mer om Johanna? Hennes hemsida hittar du här.

Avsnitt 8 - Steinunn Knúts Önnudóttir

Steinunn Knúts Önnudóttir är doktorand på Teaterhögskolan i Malmö.

Avsnitt 7 - Johan Svensson

Johan Svensson är skådespelare, regissör och konstnärlig ledare för Teater Dictat. Vill du veta mer om Teater Dictat? Deras hemsida hittar du här.

Avsnitt 6 - Robin N Spegel

Robin N Spegel är dramatiker och scenkonstnär. Vill du veta mer om Robin? Hennes hemsida hittar du här.

Avsnitt 5 - Iggy Malmborg

Iggy Malmborg är scenkonstnär och ägnar sig framförallt åt att i sina verk dissekera och undersöka teatersituationens olika delar.

Avsnitt 4 - Bobbi Lo Produktion

Bobbi Lo är en dansduo som gör dans framförallt för barn och unga. Vill du veta mer om Bobbi Lo? Deras hemsida hittar du här.

Avsnitt 3 - Emma Bexell

Emma Bexell är regissör, dramatiker och konstnärlig ledare för Bombina Bombast. Vill du veta mer om Bombina Bombast? Deras hemsida hittar du här.

Avsnitt 2 - John Hanse

John Hanse är regissör och doktorand på Teaterhögskolan i Malmö. Han berättar bl.a om sin forskning och kommande seminarium.

Avsnitt 1 - Maria Naidu

Maria Naidu är dansare och koreograf. Här berättar hon bl,a om sin process i projektet Svart Fågel. Vill du veta mer om Maria? Hennes hemsida hittar du här.